
دکترا in
دکتر فلسفه مهندسی سیستم (دکتری)
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

اطلاعات کلیدی
موقعیت پردیس
Washington, آمریکا
زبان های خارجی
زبان انگلیسی
قالب مطالعه
در محوطه دانشگاه
مدت زمان
4 - 6 سال ها
سرعت
تمام وقت
شهریه
USD ۲٬۰۷۵ / per credit *
آخرین مهلت تقاضا
درخواست اطلاعات
زودترین تاریخ شروع
Jan 2024
* در هر اعتبار
مقدمه

بررسی اجمالی برنامه
دکتری در پردیس اصلی GW در واشنگتن ، دی سی ارائه می شود. در مهندسی سیستم به دانشمندان افزایش یافته اجازه می دهد تا تحقیقات اصلی را در زمینه مهندسی سیستم ها انجام دهند ، مانند مهندسی سیستم های کاربردی کاربردی و تجزیه و تحلیل. توسعه تجارت و برنامه؛ سیستمهای مهم زیرساختی؛ ارزیابی ریسک و مدیریت؛ و فراتر.
دانش آموزان می توانند انتظار داشته باشند که در حوزه تحقیقاتی منتخب خود با یک مشاور دانشکده همکاری کنند تا یک برنامه درسی و راهنمایی برای رساله دکتری ایجاد کنند. همچنین از دانش آموزان انتظار می رود دوره های مقدماتی را به دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد ، ارائه مقالات کنفرانس و کار با دانشکده در مورد برنامه های اعطای کمک هزینه پژوهش بپردازند.
کار دوره
برنامه به دو مرحله تقسیم می شود. مورد اول شامل مطالعه زمینه های مرتبط با یادگیری است که از حوزه کلی تمرکز تحقیقات پشتیبانی می کند و در آزمون صلاحیت به اوج می رسد.
دوم ، مرکب از تحقیقات اصلی و ارائه یافته ها در یک مقاله کتبی ، در امتحان نهایی به اوج می رسد. پس از پذیرش در مرحله اول برنامه ، دانش آموز با مشاور تعیین شده خود برای ساخت برنامه های مطالعاتی خود ملاقات می کند.
برنامه های مطالعه شامل منطقه تمرکز از موارد زیر است:مدیریت مهندسی ="5>
- مدیریت بحران ، اضطراری و مدیریت ریسک
- اقتصاد ، دارایی و مهندسی هزینه
- مهندسی و مدیریت فناوری
- مدیریت محیط زیست و انرژی
- مدیریت دانش و اطلاعاتمهندسی سیستم ها ="5>
- تحقیقات عملیات و علوم مدیریت
- مهندسی سیستم ها
- تضمین اطلاعات سازمانی
دانشجویانی که قبلاً دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند باید حداقل 30 ساعت اعتبار در مقطع کارشناسی ارشد شرکت کنند که همه آنها باید تا پایان ترم که در آن امتحانات صلاحیت دکتری خود را می گذرانند (DQE) تکمیل شود.
برای دانشجویانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد نیستند ، حداقل مقدار alt = "54 ساعت اعتبار در یک برنامه رسمی در مقطع کارشناسی ارشد مورد نیاز است. علاوه بر این ، کلیه دانشجویان دکترا ، یک بار در صورت پذیرش در کاندیداتوری ، حداقل 24 ساعت تحقیق پایان نامه می گیرند (پست -DQE).

پیش نیازهای برنامه
دوره های زیر یا معادل آن پیش نیاز شرط D.Sc. برنامه و علاوه بر ساعات اعتباری که در بالا مورد بحث قرار گرفت لازم است:
- حساب ریاضی 31 تک متغیر اول
- حساب تک متغیر ریاضی 32 S
- تجزیه و تحلیل مهندسی APSC 3115 III
در صورت عدم رعایت پذیرش ، این دوره ها باید در سال اول تحصیل به پایان برسد. مربی برنامه دکترا دانشجویان دکترا را بعد از یک سال تحصیل ارزیابی می کند و هر دانشجویی که مقدمات خود را تا آن زمان تکمیل نکرده باشد در نقض قرارداد پذیرش خود خواهد بود و از تحصیل بیشتر منع می شود.
مستقیم پذیرفته می شود
دانشجویانی که با مدرک کارشناسی ارشد وارد برنامه نمی شوند ، باید دوره های زیر را طی کنند:
- EMSE 6001 مدیریت سازمانهای فنی
- EMSE 6410 بررسی مالی و اقتصاد مهندسی
- EMSE 6020 عناصر حل مسئله و تصمیم گیری برای مدیران
- EMSE 6801 سیستم های مهندسی I
دانشجویانی که با مدرک کارشناسی ارشد وارد می شوند نیز می توانند در صورتی که قبلاً چنین دوره هایی را نگرفته اند ، دوره های فوق را برای اعتبار دکترا بگذرانند ، اما توصیه نمی شود و مورد تایید مشاور قرار می گیرند.

دوره های اصلی
کلیه دانشجویان دوره دکتری موظفند سه دوره زیر را گذرانند:
- EMSE 6alt = "تجزیه و تحلیل داده ها 765 برای مهندسین و دانشمندان (ارائه شده در بهار و پاییز)
- فرمول تحقیق EMSE 8000 در EMSE (ارائه شده در بهار)
- EMSE 8001 بررسی روشهای تحقیق در EMSE (ارائه شده در پاییز)
توصیه می شود دانشجویان یک دوره روش پیشرفته اضافی را که مربوط به کار دکترای آنها است ، انتخاب کنند.
اگر دانشجوی دکتری دو درجه F یا سه نمره زیر B- دریافت کند ، تحصیلات تکمیلی خاتمه می یابد و ثبت نام بیشتر ممنوع است. دوره هایی که دانشجو در آن نمرات زیر B کسب می کند- در کل اعتبار ساعت اعتبار برای مدرک گنجانده نشده است. دانشجویانی که هر نمره زیر B دریافت می کنند ، موظفند برنامه های تحصیلی خود را با مشاوران خود مرور کنند. دانشجویان باید در برنامه تحصیلی خود معدل 3.5 را حفظ کنند (کلیه دوره های مشخص شده در برنامه DegreeMap خود).
آزمون مقدماتی
آزمون واجد شرایط بودن ، اصلی ترین وسیله تعیین این است که آیا دانشجویی به عنوان کاندیدای مدرک دکتری واجد شرایط می شود و به مرحله دوم برنامه می رود. هدف آن مشخص كرد كه سوابق دانشجویی و رشد فكری دانشجو برای حمایت از تحقیقات دكترا در زمینه مركزی كافی است. DQE در ماه ژانویه (هر دو بخش) و سپتامبر (تنها تجزیه و تحلیل داده ها) ارائه می شود.
دانش آموزان قبل از امتحان ، باید دوره های اصلی و 2alt = "7 اعتبار (نه دوره) از دوره های مورد نیاز خود را گذرانده و DegreeMap را نهایی کنند. دانشجویان همچنین باید چک لیست آزمون دکتری را به هماهنگ دکتری ارائه دهند.
آزمون مقدماتی شامل دو بخش است: امتحان کتبی دو بخشی و امتحان حوزه تمرکز.
Ph.D. مقررات پذیرش
کلیه متقاضیان برنامه دکتری فلسفه (دکتری) دانشکده مهندسی و علوم کاربردی باید برای ورود به سیستم شرایط پذیرش را رعایت کنند.
متقاضیان باید مواد زیر را برای هرگونه برنامه تحصیلات تکمیلی در SEAS در نظر بگیرند:
- فرم درخواست آنلاین
- متن
- نمرات آزمون GRE (اختیاری برای مصرف پاییز 2021)
- متقاضیان بین المللی: نمرات دانشگاهی تافل ، آیلتس یا PTE
- توصیهنامهها
- بیانیه ای از هدف
- خلاصه سوابق کاری
- هزینه درخواست
شرایط آزمون زبان انگلیسی
- کلیه متقاضیان بین المللی متقاضی ویزا موظف هستند نمرات دانشگاهی تافل ، آیلتس یا PTE را به SEAS ارائه دهند تا برای پذیرش در نظر گرفته شود.
- لطفا فقط آخرین نمرات آزمون خود را ارائه دهید. نمرات ممکن است بیشتر از دو سال نباشد.
حداقل نیازهای امتیاز
آیلتس
- 6.0 به طور کلی بدون نمره فردی زیر 5.0.
- متقاضیان برنامه های فارغ التحصیل رشته های مدیریت مهندسی ، مهندسی سیستم یا Data Analytics ملزم به داشتن حداقل نمره alt = "7.0 هستند و نمره فردی زیر 6.0 ندارند.
- متقاضیانی که مایلند فرصتهای تأمین بودجه در نظر گرفته شوند ، باید دارای نمره باند کلی alt = "7.0 باشند و هیچ نمره فردی زیر 6.0 نداشته باشند.
TOEFL
- 80 در امتحان اینترنت (iBT) یا 550 در امتحان مقاله
- متقاضیان برنامه های فارغ التحصیل رشته های مدیریت مهندسی ، مهندسی سیستم یا Data Analytics ملزم به کسب حداقل نمره 100 در آزمون اینترنتی هستند.
- متقاضیانی که مایلند از فرصت های تأمین اعتبار در نظر گرفته شوند ، باید 600 در امتحان مبتنی بر مقاله یا 100 در امتحان اینترنتی باشند.
PTE Academic
- 53. متقاضیانی که مایلند فرصتهای تأمین اعتبار در نظر گرفته شوند ، باید حداقل 68 نمره کسب کنند.
استثنا
استثنائات به متقاضیانی اعطا می شود که:
- داشتن مدرک لیسانس ، کارشناسی ارشد و دکترا از موسساتی که در آن انگلیسی زبان آموزش و زبان رسمی کشوری است که دانشگاه در آن قرار دارد.
- داشتن مدرک لیسانس ، کارشناسی ارشد و دکترا از موسسه واقع در کشوری که دارای معافیت آزمون زبان انگلیسی باشد .
آزمون نهایی / دفاع دکتری
پس از اتمام پایان نامه و پذیرش مشاور دانشکده و کمیته تحقیق ، دانشجویان می توانند درخواست فرم امتحان نهایی را به هماهنگی دکتری ارائه دهند. این فرم باید حداقل دو هفته قبل از تاریخ امتحان نهایی توسط رئیس گروه ثبت و تأیید شود. تأیید فقط هنگامی ارائه می شود که کلیه مواد مورد نیاز به هماهنگ کننده دکترا ارائه شود. مطالب مورد نیاز شامل یک فرم کاملاً ثبت شده برای فرم امتحان نهایی ، یک نسخه از مقاله ژورنال با بررسی ، رزومه ارزیاب های خارجی ، و نسخه های الکترونیکی و کتبی پایان نامه است.
امتحان نهایی به صورت شفاهی و برای عموم آزاد است. داوطلب باید تسلط خود را در زمینه ویژه مطالعه و مواد و فنون مورد استفاده در تحقیق نشان دهد. کمیته امتحان کنندگان ممکن است شامل متخصصان واجد شرایطی باشد که به خصوص برای شرکت در امتحان به دانشگاه آورده شده اند. مدیر تحقیقات معمولاً به عنوان مدافع نامزد فعالیت می کند. دانش آموزان باید در مورد تشکیل کمیته با مقررات دپارتمان مشورت کنند. این کمیته به کیفیت و اصالت سهم کاندیداها در دانش و همچنین تسلط وی بر بورس و فنون تحقیق در این حوزه رأی خواهد داد. پس از رأی اکثریت برای تصویب ، کمیته کاندیدای مدرک دکترای فلسفه را توصیه می کند. رأی موافق ممکن است براساس توصیه های کمیته برای تغییر در پایان نامه از نظر تجزیه و تحلیل اضافی ، نوشتاری یا توضیحات موقت باشد.
گالری
پذیرش ها
برنامه درسی
کار دوره
برنامه به دو مرحله تقسیم می شود. مورد اول شامل مطالعه زمینه های مرتبط با یادگیری است که از حوزه کلی تمرکز تحقیقات پشتیبانی می کند و در آزمون صلاحیت به اوج می رسد.
دوم ، مرکب از تحقیقات اصلی و ارائه یافته ها در یک مقاله کتبی ، در امتحان نهایی به اوج می رسد. پس از پذیرش در مرحله اول برنامه ، دانش آموز با مشاور تعیین شده خود برای ساخت برنامه های مطالعاتی خود ملاقات می کند.
برنامه های مطالعه شامل منطقه تمرکز از موارد زیر است:
مدیریت مهندسی
- مدیریت بحران ، اضطراری و مدیریت ریسک
- اقتصاد ، دارایی و مهندسی هزینه
- مهندسی و مدیریت فناوری
- مدیریت محیط زیست و انرژی
- مدیریت دانش و اطلاعات
مهندسی سیستم ها
- تحقیقات عملیات و علوم مدیریت
- مهندسی سیستم ها
- تضمین اطلاعات سازمانی
دانشجویانی که قبلاً دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند، باید حداقل 30 ساعت واحد در مقطع کارشناسی ارشد بگذرانند، که همه آنها باید تا پایان ترم امتحانات صلاحیت دکترا (DQE) تکمیل شوند.
برای دانشجویان بدون مدرک کارشناسی ارشد، حداقل 54 ساعت اعتبار در یک برنامه رسمی در سطح کارشناسی ارشد مورد نیاز است. علاوه بر این، تمام دانشجویان دکترا پس از پذیرش در کاندیداتوری (پس از DQE) حداقل 24 ساعت تحقیق پایان نامه را می گذرانند.